Gratis webbsystem för inventering av sjukvårdsutbildade

Vi som systemleverantör har små möjligheter att bidra inom vården, däremot har vi webbaserade system för snabb och effektiv inventering av kompetenser. System som idag används flera av Sveriges största organisationer. Det här är ett meddelande till alla samhällsbärande funktioner, som Sveriges kommuner och regioner, myndigheter och större arbetsgivare, vilka nu har ett uppdrag att kompetensinventera vilka sjukvårdsutbildade personer och andra viktiga kompetenser som finns, både inom organisationen och externt inom ert geografiska område. Saknar ni ett digitalt system för att hantera er inventering av sjukvårdsutbildade erbjuder Varbi ett digitalt och GDPR-anpassat system för er inventering helt gratis. Detta gäller samhällsbärande funktioner nu och under hela år 2020. Sänd detta meddelande vidare till rätt personer inom era samhällsbärande organisationer, eller tagga personerna i kommentarsfältet, så hjälper vi alla till att klara av att snabbt och effektivt inventera de resurser vi har.

Kontakta oss på support@varbi.test eller 0520-58 00 50 så sätter vi upp ett webbsystem för er inventering redan idag.