Tre snabba frågor till Pamela Dahlin, HR-chef i Säffle kommun

Vi har otroligt fantastiska kunder, stora som små, och vill därför gärna passa på att lyfta dem. Idag passade vi på att ställa tre frågor till Pamela Dahlin, HR-chef på Säffle kommun.

Vem är du, Pamela?
– Pamela Dahlin, arbetar som HR-chef i Säffle kommun.

Vad är det bästa med att arbeta i Säffle?
– I Säffle kommun arbetar vi aktivt med det goda ledar- och medarbetarskapet och skapar därigenom förutsättningar för att alla våra medarbetare ska trivas och utvecklas. Vi delar vår kunskap och kompetens och hjälps åt att lösa uppdragen. Det är nära till besluten som fattas, och alla har en chans att påverka genom vårt goda samverkansarbete inom organisationen. Säffle kommun är en plats för alla där Vi kan, vi vill och vi vågar!

Vad är det roligaste med att jobba med rekrytering?
– Det roligaste med rekrytering är processen från ett behov till en färdig rekryterad kandidat. Att vara med och stötta chefer i sina behov och skallkrav, till guidning i hur man
skriver attraktiva annonser och val av rekryteringskanaler, till att faktiskt sitta med kandidaten under en intervju och ta del av allt spännande en ny medarbetare har att
erbjuda. Att vi även arbetar aktivt med event, digitalisering samt utveckling av rekryteringsprocessen gör jobbet med rekrytering ännu mera givande och spännande!

Tusen tack för din tid, Pamela!