Implementering ska gå lätt för dig som kund

Varbi har under många år prioriterat att göra implementeringsprocessen så smidig som möjligt för nya kunder. Vi har lång erfarenhet av att implementera såväl stora som små kunder och är måna om att bytet från tidigare system ska gå så snabbt och smidigt som möjligt.

Daniel, jobbar som projektledare på Varbi, berättar mer:

“På senare år har vi fått många stora arbetsgivare bland annat PostNord, Arbetsförmedlingen, Migrationsverket, Region Halland och Region Kalmar län. Det har hjälpt oss att arbetat fram en snabb och smidig implementeringsprocess som vi använder oss av när vi implementerar större kunder.”

En som kan skriva under på detta är Åsa Daugaard på Region Halland, som vi intervjuade tidigare i en artikel som ni hittar här.

”Varbi har varit väldigt tillmötesgående gentemot våra krav och kunnat anpassa mycket som vi ville ha det. Eftersom de redan implementerat systemet hos många andra stora organisationer kunde vi hoppa på deras implementeringsmodell och anpassa efter våra behov” berättar Åsa. 

Om du vill lära dig mer om varför Varbi är ett bra rekryteringssystem för regioner så kan vi verkligen rekommendera att delta i vårt webinar den 9 februari där vi visar mer, anmälan görs via denna länk.