Region Gotland väljer Varbi rekryteringssystem

Efter avslutad offentlig upphandling står det klart att Region Gotland väljer Varbi AB som ny leverantör av digitalt rekryteringsverktyg. Regionen har runt 6000 anställda och kommer att gå live med systemet i början av september. 

”Som nya användare av Varbi uppskattar vi enkelheten i systemet och de många smarta lösningar som finns för att underlätta för användarna. Vi uppskattar också dialogen och det kundfokus som Varbi visat under införandet” berättar Carl-Magnus Jonsson, HR-strateg och Benjamin Graalheim, systemförvaltare på Region Gotland. 

“Det är jättekul att Region Gotland väljer Varbi. Gotland är en spännande region och vi är otroligt glada över att få förtroendet att leverera vårt rekryteringssystem till dem. De jobbar väldigt strukturerat och har en tydlig bild av sin process, så detta kommer att bli otroligt bra. Vi har nu sju regioner och deras värdefulla feedback hjälper oss att bli det bästa valet för offentlig sektor” säger Jonas Rosenström, chef för offentlig sektor på Varbi.

Sedan tidigare i år har Varbi även vunnit upphandlingen med Region Stockholm, det kan ni läsa om HÄR.