Digital referenstagning direkt i rekryteringssystemet

Att ta referenser är viktigt – men det kan lätt bli en utdragen process. Känner du igen dig i att du ibland behöver sitta och jaga någon via telefon, för att sedan bli uppringd efter arbetstid när referenten har tid att prata, när du egentligen är ledig?

Med hjälp av digital referenstagning kan referenstagningen ske med bara ett par knapptryck, oberoende antalet referenser per kandidat. Det går även att få ut rapporter att analysera på ett objektivt, säkert och jämförbart sätt. Du får dessutom färdiga kvalitetssäkrade formulär baserade på vetenskaplig rekryteringsmetodik, vilket sparar mycket tid.

Nyligen hade vi ett webinar tillsammans med vårt systerbolag Refensa för att visa hur du smidigt tar referenser digitalt direkt via rekryteringssystemet. Tryck på länken nedan för att ta del av inspelningen!