Grade Group ostaa Refensa yhtiön ja vahvistaa näin HR-tech tarjontaansa

Grade Group jatkaa kasvuaan ja ostaa Refensa yhtiön. Refensa on rekrytoinnin referenssien digitaalinen pilvipalvelupohjainen ratkaisu. Ratkaisu varmistaa suositusten laadun ja turvallisuuden sekä säästää työnantajan aikaa ja rahaa. Fuusio vahvistaa Graden HR-alan ”best-of-breed”-ratkaisujen tarjontaa ja on luonnollinen askel konsernin kasvustrategiassa.

– Refensa on vahva tiimi ja tarjoaa tuotteen, joka luo nopeasti merkittävää lisäarvoa nykyisille ja tuleville asiakkaillemme. Aikaa säästävän ja laatuvarmennetun prosessin edut digitaalisessa suosituksissa ovat nykyaikaiselle HR-osastolle itsestäänselvyys. Refensa-tuotteet sopivat täydellisesti yhteen ja täydentävät hienosti tuotevisiotamme kokonaisratkaisusta, jolla hallitaan koko työntekijän matkaa”, sanoo Grade Groupin toimitusjohtaja Rickard Kajson.

– Refensa on kasvanut orgaanisesti perustamisestaan lähtien vuosien varrella luomiemme läheisten asiakassuhteiden ansiosta. Olemme saavuttaneet pisteen, jossa olemme valmiita tehostamaan toimintaamme, laajentamaan markkinoitamme ja samalla parantamaan tuotteitamme. Liittyminen Grade Groupiin tuntuu oikealta päätökseltä, sillä näemme tuotteiden välillä sekä teknistä että markkinasynergiaa. Grade on lähtenyt jännittävälle matkalle ja on ilmeiselvää, että Refensan mukanaolo hyödyntää nykyisiä ja tulevia asiakkaistamme, sanoo Karl August Gratte, Martin Heden Lindgren ja Joakim Larsson, Refensa-yhtiön perustajat.

Tietoa Grade-ryhmästä

Kasvavaan konserniin kuuluvat yritykset Varbi, Grade, Workbuster ja Refensa. Refensa-kaupan yhteydessä konserni yhdistetään yhteisellä nimellä Grade. Grade tarjoaa kompetenssinhallinnan kokonaisratkaisun, joka kattaa työntekijän koko matkan. Ryhmän liikevaihto on 120 Msek, josta 87 % on toistuvia tuloja. Suurin osakkeenomistaja on Viking Venture.