Varbi initieert samenwerking met Grade AB en Workbuster

Varbi start een nauwe samenwerking met Grade AB en Workbuster, ondersteund door Viking Venture. Het doel is om onze klanten het beste aanbod van toonaangevende cloud services binnen HR op de markt te bieden.

– De sterke positie van Varbi als toonaangevend recruitmentsysteem voor de publieke sector en grotere organisaties geeft ons een goede basis om toegevoegde waarde te creëren voor zowel nieuwe als bestaande klanten. De bedrijven passen fantastisch goed bij elkaar en versterken onze positie in het software segment voor HR in de Scandinavische landen, volgens Rickard Kajson, CEO van de nieuwe groep.

– Het was een makkelijke beslissing om te fuseren met Grade en Workbuster omdat onze producten zo goed bij elkaar passen. Als groep zullen we in staat zijn om het productaanbod aan onze klanten te versterken, een complete oplossing te leveren aan HR-afdelingen en een basis te creëren voor verdere groei in zowel Zweden als internationaal, zegt Magnus Mollstedt, CEO van Varbi.