Waarom iedere werkgever een carrièrepagina zou moeten hebben

Wanneer je nieuwe sterren voor je team of je werkplek rekruteert, ben je waarschijnlijk op zoek naar degene die het meest straalt, degene die volgens jou het meest geschikt is voor de vacature.

Maar heb je er wel eens bij stilgestaan ​​dat kandidaten waarschijnlijk hetzelfde doen? Naast het zoeken naar de ultieme baan, trachten ze ook een werkplek te vinden die hen kan bieden wat ze ambiëren. Je selecteert dus niet alleen welke medewerkers onderdeel worden van de werkplek, zij kiezen ook voor jou. Hoe overtuig je kandidaten om voor jou te prefereren boven een andere werkgever?

Uit het jaarlijkse onderzoek van Randstad in 2021 blijkt dat meer dan de helft van alle kandidaten informatie zoekt over hun potentiële werkgever en het belangrijkste obstakel in het sollicitatieproces voor de kandidaten is dat ze niet weten hoe het is om binnen de organisatie te werken. Met een carrièrepagina krijg je, naast een mooiere lijst van je vacatures, de kans om jezelf als werkgever naar een hoger niveau te tillen en kun je op een subtiele manier wat meer opscheppen over wat er goed is aan werken voor jouw organisatie.

Samen met jou en gebaseerd op jouw grafisch profiel creëren we een pagina waar je de kans krijgt om te vertellen hoe het is om binnen jouw organisatie te werken, welke cultuur je hebt, welke voordelen je biedt en waar je medewerkers over hun werkervaring binnen jouw bedrijf laat vertellen.