Varbi inleder samarbete med Grade AB och Workbuster

Varbi inleder nu ett nära samarbete med Grade AB och Workbuster, uppbackade av Viking Venture. Målet är att ge våra kunder marknadens bästa utbud av ledande molntjänster inom HR.

– Varbis starka position som en ledande rekryteringssystem för den offentliga sektorn och större organisationer ger oss en bra grund för att skapa mervärde för såväl nya som befintliga kunder. Företagen passar fantastiskt väl ihop och stärker vår position inom mjukvarusegmentet för HR i de nordiska länderna, säger Rickard Kajson, VD för den ny koncernen. 

– Det var ett lätt beslut att gå samman med Grade och Workbuster eftersom våra produkter passar så bra ihop. Som grupp kommer vi kunna stärka produktutbudet till våra kunder och leverera en helhetslösning till HR-avdelningar och skapa en grund för ytterligare tillväxt i såväl Sverige som internationellt, säger Magnus Mollstedt, VD på Varbi.