Annonsera i sociala medier

Visste du att även om man inte är en aktiv jobbsökare kan 4 av 5 tänka sig att byta jobb om rätt jobb dyker upp? Hur gör du för att nå de kandidater som inte aktivt letar efter ett nytt jobb? Genom Varbi rekryteringssystem når du dem enkelt genom ett fåtal klick!

Även om man inte är en aktiv jobbsökare scrollar man sannolikt med jämna mellanrum igenom sina flöden i sociala medier. Här finns sannolikt också dina konkurrenter som rycker i samma kandidater som du vill åt. Vi hjälper dig att synas med bild och text för din målgrupp på Facebook, Instagram eller LinkedIn – eller allihop! Varbi använder LinkedIns, Facebooks och Indeeds världsledande algoritmer för att automatiskt målgruppstyra era jobb mot både passiva och aktiva kandidater. Vårt Recruitment Marketing-team är även utbildade inom digital media och kan hjälpa er med vägledning.

Har ni inga färdiga bilder eller pitchiga texter? Ingen fara, förutom att målgruppsanpassa annonserna hjälper vi er gärna även med det grafiska och tar fram både passande bild och textförslag och bollar med er till ni är helt nöjda med utförandet.

Vi är också stolta att kunna vara helt transparenta med våra priser och ni kan själva välja önskad budget ni vill annonsera för från annons till annons. Vi återkopplar också alltid med statistik efter varje annonsering där ni enkelt kan se exakt vad ni fått ut av budgeten i form av bland annat visningar och klick.

De stora fördelarna med att annonsera ut sina lediga tjänster i sociala medier är att du når de passiva jobbsökarna, du syns där dina konkurrenter syns och du kan pinpointa just din målgrupp. Kontakta oss gärna på advertising@varbi.test så berättar vi mer!