Lansering av Föreningen Betaniahemmets karriärsida

Förra veckan lanserade Föreningen Betaniahemmet sin nya fina karriärsida för att hitta rätt kandidater till att arbeta inom deras viktiga LSS-verksamheter i Göteborgsregionen. Med hjälp av bilder, texter och medarbetarintervjuer visar de upp värmen och glädjen i verksamheten, för att kunna ge en bra bild av hur det är att arbeta där.

Och varför ska man fokusera på att skapa en karriärsida? När du värvar nya stjärnor till ditt team eller din arbetsplats söker du troligtvis med ljus och lykta efter den efter den starkast lysande, den du tror passar bäst för den aktuella tjänsten. 

Men har du tänkt på att kandidaterna antagligen gör samma sak? Förutom att leta efter den ultimata tjänsten letar de också efter den arbetsplats som kan erbjuda dem vad de eftersöker. Ni väljer således inte bara vilka medarbetare som blir en del av er arbetsplats, de väljer också er. Hur gör ni för att övertyga era kandidater att välja just er framför någon annan arbetsgivare?

Randstads årliga undersökning vittnar 2021 om att över hälften av alla kandidater söker information om sin potentiella arbetsgivare och det främsta hindret i ansökningsprocessen för kandidaterna är att inte vet hur det är att arbeta inom organisationen. Med en karriärsida får ni, förutom en snyggare listning av era lediga jobb, chansen att lyfta er själva som arbetsgivare och kan på ett snyggt sätt skryta lite extra med vad som är bra med att jobba hos just er. 

Vi sätter tillsammans med er och utefter er grafiska profil upp en sida där ni får chansen att bland annat berätta om hur det är att jobba hos er, vilken kultur ni har, vilka förmåner ni erbjuder samt lyfta medarbetare som berättar om sin upplevelse i att jobba hos er.  

Kontakta oss gärna på advertising@varbi.test så berättar vi mer!