Hanterar hundratals ansökningar

Arbetar du med ferie- eller sommarjobb och hanterar hundratals ansökningar? Gör det enkelt för dig och låt Varbi Feriepraktik hantera dina ansökningar, din lottning och din kommunikation med de sökande.

  • Inmatning av feriepraktikplatser
  • Webbaserad ansökning för elever
  • Kommunicera enkelt via sms/e-post
  • Hantering med stöd enligt GDPR
  • Lottning/matchning av platser och reservplatser
  • Elever tackar själva ja/nej till erbjuden plats

“Grattis till ett mycket bra och användbart verktyg som i samband med fantastisk support verkligen underlättar hanteringen av feriepraktik!”

Hans Gustafsson, Götene kommun

“Varbi feriepraktik gör att vi kan bemöta våra feriepraktikanter på ett strukturerat och professionellt sätt. Smidig ansökningsprocess som ger snabb återkoppling. Det ger en bra användarupplevelse och vår administration har reduceras. En bra introduktion tills när ungdomarna ska ut och söka arbete i framtiden.”

Ann-Katrin Eriksson, Kils kommun

“Feriepraktiken var förr en administrativ huvudvärk. Men efter några års samarbete med Varbi skapades en skräddarsydd modul specifikt för feriepraktik som har alla digitala funktioner man kan önska. Vad som förr tog timmar att göra ordnas idag med ett knapptryck. Det blir inte enklare än såhär. Har man inte Varbis feriepraktikmodul är det hög tid att skaffa den! Ett system och ett företag i världsklass.”

Andreas Ljungström, Skara kommun

”Det har blivit en kvalitetssäkring av hanteringen genom det digitala ansökningsförfarandet, där alla information från de sökande finns samlat på samma plats, vilket också gör det mer tillgängligt för fler på vår enhet och därmed mindre sårbart.”

Caroline Falkander, Karlsborgs kommun

Vill du veta mer om feriepraktik?

Fyll i din e-postadress så kontaktar vi dig!